» Van sites » Speciaal »Handcirkelvormige slijper

Handcirkelzaag van slijper

Ik verwelkom alle fans om te knutselen, ik stel voor om de instructies te overwegen voor het maken van een eenvoudig mondstuk voor een slijpmachine, die er een cirkelzaag van zal maken. Het is geen geheim dat je cirkelzaagbladen op een slijpmachine kunt plaatsen, maar dit is niet veilig, omdat het risico op een wig van zo'n schijf groot is. Zodat de Bulgaar vanwege de wig je hand of iets dergelijks niet afsnijdt, is er een gids voor haar gemaakt. Mede dankzij de gids zelfgemaakt kan vrij gelijkmatig snijden. Zorg ervoor dat u een beschermend schild maakt voor dergelijk zelfgemaakt werk!

De auteur heeft alles geassembleerd van plaatstaal, bij de vervaardiging van zelfgemaakte is eenvoudig. Als het project je interesseert, stel ik voor om het in meer detail te bestuderen!

Door de auteur gebruikte materialen en hulpmiddelen:

Materiële lijst:
- een schijf van een cirkelzaag (die geschikt is voor een slijpmachine);
- plaatstaal;
- bout en schroef;
- een moer of kraan om in te rijgen.

Gereedschapslijst:
- molen;
- bankschroef;
- lasmachine;
- een gereedschap voor het snijden van binnendraad;
- verf voor metaal;
- meetlint, marker.

Zelfgemaakt productieproces:

Eerste stap. Wij vormen de basis
Allereerst zullen we de basis maken, het zal een stalen plaat zijn, waarmee we zullen rusten tegen het materiaal dat wordt gesneden. De auteur vond de dikte van de staalplaat niet nodig, dus las hij twee dikke platen en maakte de las goed schoon.

Aan het einde boren we een gat in de basis, een schroef met een verzonken kop zal erin gaan, dat wil zeggen dat deze niet boven het oppervlak mag uitsteken. Deze schroef wordt in de molen geschroefd en daardoor aan één zijde vastgezet.


Stap twee Ga staan
We snijden een onderdeel uit een dikke stalen plaat en lassen het duidelijk loodrecht op de basis. Bovenaan het rek boorde de auteur een gat en sneed een draad. Het handvat van de molen, dat we vasthouden, wordt hier ingepakt.
Stap drie Afwerking
Aan het einde snijden we uit en lassen we nog een sluiting vast, waarmee u de molen erop kunt schroeven. We hebben weer een stuk dik plaatstaal nodig, we lassen alles stevig vast, we lassen de lassen schoon om hun kwaliteit te garanderen.

Ook in deze bovenplaat boren we nog een gat voor de handgreep zodat deze herschikt kan worden zoals het u uitkomt.
Als alles klaar is, blijft het over om de zelfgemaakte verf op metaal te schilderen.Stap vier Test
We installeren het mondstuk op de molen, het wordt geschroefd met een schroef en een bout, we draaien alles goed vast, er mag geen speling zijn. We plaatsen een schijf voor circulaires op de as van de molen, of je kunt een speciale drietandige schijf gebruiken voor slijpmachines, het is veiliger.

Je kunt werken, de auteur snijdt gemakkelijk vrij dikke planken. Op de fotoborden branden waarschijnlijk de schijven van de auteur al dof.


Het project is hiermee afgerond, ik hoop dat je het zelfgemaakte werk leuk vond en dat je nuttige gedachten voor jezelf hebt gevonden. Veel succes en creatieve inspiratie, als je besluit dit te herhalen. Vergeet niet je ideeën en zelfgemaakte dingen met ons te delen!
1
7
1

Voeg een opmerking toe

  • lachglimlachtxaxaokweet het nietyahoonea
   baaskrabbendwaasjaja-jaagressiefgeheim
   sorrydansdance2dance3pardonhulpdrankjes
   stopvriendengoedgoedfluitjebezwijmdtong
   rookklappencrayverklarenbeledigenddon-t_mentiondownloaden
   hittebooslach1mdavergaderingmoskingnegatief
   not_ipopcornstraffenlezenschrikschriktzoeken
   bespottendankjewelditto_clueUmnikacuutmee eens
   slechtbeeeblack_eyeblum3: oopscheppenverveling
   gecensureerdbeleefdheidgeheim2bedreigenoverwinningyusun_bespectacled
   shokrespektlolvoorgekomenwelkomkrutoyya_za
   ya_dobryihelperne_huliganne_othodifludverbodsluiten
4 commentaar
Dmitrij,
standaard grillbeschermer
Wel, hij gebruikt het niet bij het snijden van metaal, ze hebben daar het probleem van overbevolking! xaxa
De auteur
ja, de dekking moet worden gedaan ... zolang de handen maar zijn.

Over het algemeen moet de schijf een formaat hebben en een standaard Bulgaarse flap
Gast Michael
Dit is hoe het zou moeten zijn om zo'n onzin te gebruiken, tenminste zonder een banale beschermhoes ... alleen een persoon met verwisselbare armen ... veel geluk ...
Stepan
Maak maar een tafel. Veiliger. U bespaart 5 minuten voor herinbouwen, daarna twee maanden voor revalidatie. En zulke grappige borden zijn beter met een puzzel.

We raden je aan om te lezen:

Geef het voor de smartphone ...