»Voor huisdieren

Voor huisdieren

Vogelvoeder “Hut”

Hallo, lieve bewoners van onze site en alleen degenen die besloten hebben om naar deze site te gaan! Nogmaals, ik wil mijn werk onder uw aandacht brengen, om het fabricageproces in detail te vertellen en te beschrijven - van
Lees meer

Vleermuishuis

Op deze site, en niet alleen hierover, staan ​​veel artikelen met de fabricage van eventuele vogelhuisjes, feeders, etc.Soms braken er zelfs hele veldslagen uit tussen de supporters van spreeuwen en hun tegenstanders.
Lees meer

Voer de vogels in de winter!

Groeten aan alle lezers van de kolonisten van onze sites. Buiten het raam is de gouden herfst in volle gang en de ijzige winter staat voor de deur. En dat betekent dat het tijd is om voor onze gevederde buren, de bewoners van de tuinen en
Lees meer

DIY-producten

Zelfgemaakte producten voor huisdieren, huisdieren

We zijn allemaal blij om geschenken te ontvangen van dierbaren. En het is dubbel plezierig als een man met zijn eigen handen een cadeau deed en er een deel van zijn ziel in stopte. Hetzelfde kan gezegd worden van onze huisdieren. Degenen die de gelukkige eigenaren van een kat zijn, weten hoe belangrijk het is om een ​​individuele hoek voor een huisdier in huis te creëren, zijn persoonlijke territorium. Dit is misschien wel het belangrijkste cadeau voor uw huisdier. Onze rubriek "DIY voor huisdieren»Is gemaakt zodat je ideeën kunt opdoen voor het creëren van comfortabele en originele stallen voor dieren. Elke kat zal blij zijn met een zacht en ruim huis met een speciaal gereedschap voor het honen van klauwen, dat kan worden geplaatst in een kat die je heeft aangetrokken, de plaats van je appartement of huis.

We bieden verschillende schema's voor het maken van zelfgemaakte dieren. Het kan een enkele structuur zijn, gemaakt van twee plastic bekkens of een uit meerdere componenten bestaand kattenhuis met verschillende niveaus, gemonteerde simulators voor kattenspellen en oefeningen. Hoogstwaarschijnlijk weet u nog steeds niet hoe u een fascinerend speelgoed voor een kitten kunt maken met behulp van onnodige rioolaansluitingen. We hebben een geweldige oplossing!

Lees meer

We raden je aan om te lezen:

Geef het voor de smartphone ...