» Van sites » Speciaal »Hoe je een oude maar geliefde roulette een tweede leven kunt geven

Hoe je een oude maar geliefde roulette een tweede leven kunt geven


Goede dag allemaal, beste vrienden - vrienden! In het vrij korte artikel van vandaag wil ik je een nogal interessant idee laten zien zelfgemaakt. Dit zelfgemaakte productambacht het is heel snel gedaan, maar het kan veel helpen als je favoriete roulette om de een of andere reden plotseling kapot gaat, namelijk als het vergrendelingsmechanisme waarmee je het meetlint in een bepaalde positie kunt houden, is verbroken, dus je kunt het heel handig maken metingen.

In principe kan dit zelfgemaakte product ook worden gebruikt om goedkope "Chinese" roulette voor 50 roebel te moderniseren. Aan het einde van het artikel zal er een video zijn van de auteur van dit zelfgemaakte product, als er iets niet duidelijk is, kun je de video veilig bekijken. Nou, genoeg van het lange voorwoord, laten we gaan!

En dus heb je voor dit eenvoudige zelfgemaakte product nodig:
-metaal vierkant profiel, met zijkanten ongeveer 2 cm (nou ja, over het algemeen moet je er een nemen zodat de tape van je roulette daar vrij kan bewegen)
-Twee dikke bouten (ongeveer 1 cm in diameter)
kogellager
een paar ringen onder de bouten
twee boutmoeren
niet-werkende roulette

Van de tools heb je ook nodig:
lasmachine
boren
- boren met een diameter van bouten (d.w.z. 1 cm)
Roulette (wat verrassend is)
marker of potlood

Allereerst moet je het gewenste stuk van het profiel afsnijden. De auteur laat niet de lengte van dit werkstuk zien, maar ik kan aannemen dat de lengte ongeveer 10-12 cm is, maar ik denk dat je het korter kunt doen:

Meet vervolgens, op een paar centimeter van een van de uiteinden van het werkstuk, het midden met een meetlint en maak een markering. Daarna nemen we een boor en een boor volgens de diameter van de bouten en boren een van de vlakken van het werkstuk. Je zou een recht doorgaand gat moeten krijgen.


Neem een ​​bout en moer. We schroeven de moer van tevoren op de bout, waarna we de bout in het eerder geboorde gat steken en de moer gelijkmatig installeren. We nemen de lasmachine en lassen de moer aan de basis van het werkstuk (alleen de moer):


De volgende stap is om de hele constructie om te draaien en op twee houten blokken te bevestigen. Aan de andere kant van het werkstuk passen we een bout toe met de hoed naar beneden (zoals op de foto) en markeren we met een marker. Vervolgens lassen we, met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen, een bout. Alles moet worden gedaan zoals op de foto:
Nu plaatsen we het kogellager op de tweede bout, plaatsen de ringen en bevestigen het geheel met een tweede moer zodat het lager wordt ingedrukt, maar kan draaien.Trouwens, als de tweede bout lang is, kan deze altijd met een slijpmachine worden gesneden.Zoals we op de onderstaande foto zien, kan de eerste bout naar beneden en naar boven gaan, dit is nodig om de tape van het meetlint te bevestigen, en dit is de hele instelling die dit "apparaat" nodig heeft:


Welnu, een eenvoudige klem voor roulette, ook met een beweegbare rol voor een soepelere beweging op het oppervlak, is klaar en het blijft alleen om het te testen! Om dit te doen, neemt u de oude roulette en een stuk triplex (nou ja, of een andere platte blanco om te testen), geeft u het meetlint van de roulette door aan het begin van de blanco (waar de rol is) en bevestigt u deze met de eerste bout. Als de fixatie niet erg sterk is, kunt u deze zelfs actief vastklemmen, dat wil zeggen, wanneer u de tape eruit trekt en deze zichzelf onmiddellijk fixeert. Welnu, de video helpt gewoon om over het oppervlak te bewegen, wat ongetwijfeld +1 geeft aan comfort.

Nou, hier is zo'n eenvoudig zelfgemaakt werk, ik denk dat iemand het zeker leuk zal vinden en van pas zal komen.


Hier is een video van de auteur van dit zelfgemaakte product:

Who cares, hier is een video van de auteur van dit artikel, een aangename kijkervaring:

Bedankt voor jullie aandacht en succes bij toekomstige projecten, vrienden!
0
0
0

Voeg een opmerking toe

  • lachglimlachtxaxaokweet het nietyahoonea
   baaskrabbendwaasjaja-jaagressiefgeheim
   sorrydansdance2dance3pardonhulpdrankjes
   stopvriendengoedgoedfluitjebezwijmdtong
   rookklappencrayverklarenbeledigenddon-t_mentiondownloaden
   hittebooslach1mdavergaderingmoskingnegatief
   not_ipopcornstraffenlezenschrikschriktzoeken
   bespottendankjewelditto_clueUmnikacuutmee eens
   slechtbeeeblack_eyeblum3: oopscheppenverveling
   gecensureerdbeleefdheidgeheim2bedreigenoverwinningyusun_bespectacled
   shokrespektlolvoorgekomenwelkomkrutoyya_za
   ya_dobryihelperne_huliganne_othodifludverbodsluiten
1 commentaar
Crap is vol. En hoe een handmatige oppervlaktemeter niet werkt. omdat een rechte hoek kan niet worden volgehouden, en net als bij een roulette is het doodgeboren idee een zware, onhandige 'vasthoudbout' die al snel de delen van de lijn zelf zal beschadigen, het canvas zal ook buigen.

Ik gebruik een eenvoudig elleboogvierkant zonder liniaal

We raden je aan om te lezen:

Geef het voor de smartphone ...