» Van sites » Speciaal »Elektrische driftfiets met motor 500W

Elektrische fiets voor drift met motor 500WIk verwelkom alle fans om te knutselen, ik stel voor om instructies te overwegen voor het maken van een elektrische fiets om te driften doe het zelf. Zo'n zelfgemaakt uw kinderen zullen het op prijs stellen, maar het is niet aan te raden zo'n apparaat te klein te vertrouwen. De auteur heeft de zelfgemaakte elektromotor uitgerust met 500W, de fiets accelereert redelijk goed. Een kenmerk van de techniek is dat er twee wielen op de achteras zijn die 360 ​​graden om zijn as kunnen draaien. Hierdoor gaat de auto gemakkelijk een U-bocht in, als je gas geeft en het stuur scherp draait, geeft dit allemaal een uitstekende adrenalinestoot. Zonder de stijfheid van de achterwielophanging zou het bij een zelfgemaakte auto mogelijk zijn om over de onverharde weg en andere oneffenheden te rijden. Als het project je interesseert, stel ik voor om het in meer detail te bestuderen!

Door de auteur gebruikte materialen en hulpmiddelen:

Materiële lijst:
- rechthoekige profielbuizen;
- oud de fiets;
- 500W motorwiel en controller ervoor;
- geschikte batterijen;
- sterke wielen voor karren;
- ronde buis;
- kunststof zitje;
- stuurwiel, bedrading, elektronisch gas geven.

Gereedschapslijst:
- molen;
- mijter zag;
- lasmachine;
- boormachine;
- roulette;
- verf voor metaal.

Zelfgemaakt productieproces:

Eerste stap. Frame voor
De auteur nam het voorste deel van het frame kant-en-klaar, hiervoor was een oude fiets nodig. We snijden het voorste deel met de besturing van het frame, verwijderen alles wat overbodig is en strijken het metaal glad tot een glans.
Verder heeft de auteur de plug ingekort tot de vereiste lengte en de oren erin gesneden voor het installeren van het motorwiel.

Stap twee Achterbalk, las het frame
Wij maken de achterbalk, hiervoor heeft u een stuk profielbuis nodig. We lassen of bevestigen de wielen voor karren aan de uiteinden van de buis. De wielen moeten gemakkelijk 360 graden kunnen draaien, we selecteren de wielen zo sterk en betrouwbaar mogelijk, het is beter om zoveel mogelijk een diameter te nemen.


Zodra de achterbalk klaar is, snijdt u nog twee stukken van de buis af en last u het hele frame. Het is wenselijk om de uiteinden van de buizen met stalen platen te lassen, omdat vuil zich binnenin zal ophopen, waardoor het frame snel zal rotten.Direct na het lassen reinigen we de lasnaden en kan het frame worden geverfd.

Stap drie Stuurwiel
De auteur gebruikte het gekochte stuur, het is gemakkelijk verstelbaar voor kantelen, breedte enzovoort. Op het stuur zit een elektronische gashendel. Een voltmeter zal hier niet misstaan, zodat je de mate van lading van de accu kunt volgen.


Stap vier Batterijen
We hebben de batterijen geplaatst, de beste plaats hiervoor is de achterbalk, de auteur heeft de batterijen op dubbelzijdig plakband geplakt. Aan het einde werden de batterijen van bovenaf geperst met een stalen beugel, deze kan met schroeven op de balk worden geschroefd.


Stap vijf Rem
Het remsysteem is ingebouwd in het motorwiel, de auteur heeft alleen de lus voor de kabel aangepast zodat een pedaal onder de voet wordt verkregen.
Bij dezelfde stap plaatste de auteur een extra lus, waardoor het centrale deel van het wiel niet kon draaien.

Stap zes Eindmontage en testen
Aan het einde bevestigen we de borstelloze motorcontroller aan het frame en verbinden we de bedrading. We bevestigen de draden aan het frame, niets mag hangen. De controller kan worden verborgen in een plastic container zodat deze geen vuil en mogelijk water krijgt.

Het zelfgemaakte product is klaar, we moeten een helm gebruiken om te rijden! De auteur accelereert vrij snel en gaat heel goed de bochten in, maar om te beginnen zal het enige ervaring vergen. De fiets ziet er geweldig uit, en in feite is het goed, elke tiener zal blij zijn met zulke zelfgemaakte dingen!
Het project is hiermee afgerond, ik hoop dat je het zelfgemaakte werk leuk vond en dat je nuttige gedachten voor jezelf hebt gevonden. Veel succes en creatieve inspiratie, als je besluit dit te herhalen. Vergeet niet je ideeën en zelfgemaakte dingen met ons te delen!
0
0
0

Voeg een opmerking toe

  • lachglimlachtxaxaokweet het nietyahoonea
   baaskrabbendwaasjaja-jaagressiefgeheim
   sorrydansdance2dance3pardonhulpdrankjes
   stopvriendengoedgoedfluitjebezwijmdtong
   rookklappencrayverklarenbeledigenddon-t_mentiondownloaden
   hittebooslach1mdavergaderingmoskingnegatief
   not_ipopcornstraffenlezenschrikschriktzoeken
   bespottendankjewelditto_clueUmnikacuutmee eens
   slechtbeeeblack_eyeblum3: oopscheppenverveling
   gecensureerdbeleefdheidgeheim2bedreigenoverwinningyusun_bespectacled
   shokrespektlolvoorgekomenwelkomkrutoyya_za
   ya_dobryihelperne_huliganne_othodifludverbodsluiten

We raden je aan om te lezen:

Geef het voor de smartphone ...